Ledige Lokaler

I Lensmannslia 4 har vi fortsatt noe ledige arealer, selv om mye har blitt fylt opp. Fordelene med arealene er at de er fleksible og enkle og dele og justere. Vi har en prosjektgruppe som vil hjelpe til med design og komme med forslag og uttegning av lokaler som vil passe akkurat dere.
Se de ledige lokalene i tabellen under.

Kontakt oss

Øyvind Oxholm Meisingset

Utleiesjef
90 75 45 97
Send e-post

Thomas Andersson

Utleiemegler
92 29 00 00
Send e-post

Det er flere gode grunner til å leie lokaler av oss

  • har særdeles attraktiv beliggenhet nær kollektivknutepunkter
  • er moderne med tidsriktig design, mye lys og luft
  • er fleksible og kan lett tilpasses dine behov
  • er bærekraftige - vi reduserer miljøavtrykket gjennom daglige forbedringer

Om du ser etter et nytt butikklokale, et enkelt cellekontor eller et nytt kontorbygg for hele virksomheten vil vi kunne finne en løsning som passer deg. Våre eiendommer befinner seg hovedsakelig sentralt i Oslo, Trondheim, Stockholm, og København.

Den beste gårdeieren for dagene som kommer

Når du som leietaker har spørsmål om leieforholdet eller trenger praktisk hjelp vil du få bistand fra fagfolk som arbeider i KLP Eiendom. Vi tar hånd om forvaltning, drift og vedlikehold selv. Våre leietakere kan ha tillit til at vi vil være en god samarbeidspartner gjennom hele leieforholdet.

Hos oss blir du tatt godt vare på!

  • Hver eiendom har et team, som er der for å gjøre hverdagen til leietakerne bedre og enklere. Du får en dedikert kontaktperson og driftstekniker, som hjelper deg fra oppstart av leieforholdet til du er godt i gang med å leie hos oss.  
  • Alle bygge- og vedlikeholdsprosjekter kjøres i egen regi og det daglige tilsynet av eiendommene utføres av KLPs egne ansatte. Dette gir raske beslutninger hvor dine innspill blir med helt til mål.