Lensmannslia 4

Den flotte eiendommen ligger i Asker med kort vei til stasjonen. Lensmannslia 4 er et representativt bygg med høy standard og vi tilbyr fleksible kontorlokaler.  Bygget er kjent for sine meget gode fellesfasiliteter med blant annet en moderne og flott personalrestaurant, flott møteromsavdeling, flere sosiale soner, nytt dusj- og garderobeanlegg for ansatte, samt god parkeringsdekning.

Lensmannslia 4 er et sted hvor folk får lyst til å jobbe og være en del av det inspirerende miljøet. Fellesområdene har nylig blitt oppgradert i moderne nordisk design.
Et arbeidssted hvor du trives, utvikles og blir inspirert.

Asker kommune har valgt seg Lensmannslia 4 som arbeidssted og  lokasjon for sitt nye innovasjons- og læringssenter.
House of Business er etablert med sitt flotte kontorfellesskap og vi har flere andre aktører innen tech og utvikling, med andre ord et spennende miljø.
Lensmannslia 4 har fått Asker kommunes byggeskikkpris for sitt helhetlige grep om form, farge og landskapstilpasning.

Solfylt skogsområde utenfor Lensmannslia 4 sine lokaler
Lensmannslia 4 ligger landlig, men likevel sentralt. Her finner du den gode arbeidsroen.

Resepsjonen

Resepsjonsområdet i Lensmannslia 4 er enestående og topp moderne med sine gode kvaliteter. Inngangspartiet ble nytt i 2019 og med sin hyggelige atmosfære med moderne møbler, lamper, store tepper og frodige grønne planter tar det i mot gjester, men er også en møteplass for de ansatte i bygget. Her kan du nyte en god kopp kaffe og lese en avis, eller sette deg ned å jobbe. Et stort langbord i eik fungerer godt som en arbeidsplass for noen timer, eller for uformelle møter. Myke sofagrupper skaper gode venteplasser, og mindre bord bak skjermvegger skaper mer intime rom om du ønsker å sitte mer skjermet. Utenfor finner du solide norske utemøbler fra Vestre hvor du kan ta med deg kaffekoppen eller lunsjen ut og som bringer folk sammen. KLP Eiendom er et tydelig verdibasert selskap. Våre kjerneverdier er åpen, tydelig, ansvarlig og engasjert.
Vi skal skape møteplasser der folk trives.
Kontakt gjerne utleieavdelingen ved spørsmål rundt ledige lokaler eller for å få en visning rundt på eiendommen.

Direkte tlf til resepsjon Lensmannslia 4: 90137202

Personalrestauranten HAGEN

Hagen drives av Food & Co med et moderne matkonsept basert på sunnhet, bærekraft og kvalitet. Undersøkelser viser at vi ønsker å spise mer plantebasert mat, kaste mindre mat og spise mindre kjøtt. Vi ønsker å nyte mat som ikke bare smaker godt, men som også gjør godt for kropp, sinn og miljø.

Food & Cos kokker er lidenskapelig opptatt av mat og vertskapsrollen og tilbyr sunn og energigivende mat. Råvarene er av høy kvalitet og maten lages fra bunnen av. Menyene er sesongbaserte og inspirert av ulike kulturer.

Atmosfæren i Hagen er helt unik. Naturstein gir en flott ramme mens store vinduer gir fint lys og grønne omgivelser. Utenfor finner du en hyggelig terrasse hvor du kan ta med lunsjen ut. Alt tilrettelagt for en fin ramme rundt hverdagens høydepunkt, møter, arrangementer, events, selskaper - en møteplass for ansatte og besøkende.


Kantineområdet i Lensmannslia 4

Dusj og garderober

Lensmannslia 4 har nye og moderne garderober og dusjfasiliteter. Her er det enkelt å ta sykkel eller løpe til jobb, og være klar til arbeidsdagen på kort tid.

Dusj og garderobe området

Konferanserom

Møteromssenteret i Lensmannslia 4 er nytt, og vi kan tilby tre ulike rom for dine møter, events, workshops, presentasjoner og kundearrangementer.

Peisestuen i Lensmannslia 4 er en storsal med stoler til 82 personer. Her kan man ha ulike oppsett med alt fra kino til gruppebord, tilrettelagt for de gode møtene, kundearrangementene og de inspirerende workshopene.

I tillegg er det to møterom. Møterom 1 har plass til 14 personer og møterom 2 har plass til 5 personer.

De uformelle møtene eller den gode samtalen kan foregå overalt hvor dere kan sette dere ned i moderne og komfortable møbler.


Konferanserom med langbord

Parkering for sykler og biler

Eiendommen har meget gode innendørs og utendørs parkeringsfasiliteter for sykler og biler.

Flere og flere velger sykkel som fremkomstmiddel til jobben. Vi har mange parkeringsplasser for sykkel, samt lademuligheter for elsykler. I tillegg er det vaske- og servicestasjon for sykkel.

For elbiler er det 17 ladestasjoner med enkel betalingsløsning
- 13 innendørs og 4 utendørs.

Stort parkeringsområde

ACTIC

En av Norges flotteste treningssentre finner du i Lensmannslia 4.
Har du din arbeidsplass her så får du naborabatt hos Actic.

treningsapparater på actic treningssenter
Kontorlokaler og møterom med en person som sitter å jobber i et åpent landskap
House of Business - Place to work, place to grow

House of Business tilbyr fleksible kontorer til mindre bedrifter og bedrifter i endring. Åpne plasser eller egne kontorer. Trenger din bedrift prosjektplasser i en periode, så er dette løsningen. House of Business sine lokaler i Lensmannslia 4 er topp moderne med unikt design og arbeidsmiljø.
Fleksibilitet er vår business og vi tilbyr moderne og fleksible arealer med et unikt design for mindre og mellomstorebedrifter.

Kontorene kan vokse og endres sammen med bedriften og dere får gjennomgående høy standard på felles fasiliteter og egne kontorer.
Alle møterom, møbler, drift- og felleskostnader er inkludert i leieavtalen. 
Som leietaker hos House of Business har dere tilgang til  store og små møterom.

Felles arbeidssoner

Her finner du flere soner hvor du kan sitte og jobbe uformelt.
I resepsjonsområdet finner du ulike måter å jobbe på, både åpent og skjermet. I fellesområdene er det variert møblering hvor du kan jobbe uforstyrret. En arbeidsplass med hyggelig og god atmosfære og som inspirerer til arbeid, læring, innovasjon og vekst.  

Sitteplasser og arbeidssoner i et resepsjonsområde

Lokaler tilpasset deres behov

Vår prosjektavdeling bistår med å skreddersy deres lokaler. På den måten blir deres behov for gode og tilpassede lokaler ivaretatt med optimale løsninger.

langbord med barstoler i resepsjonsområdet

  • Moderne og fleksibelt bygg med høy standard og unike fasiliteter
  • Signalbygg i Asker med flott beliggenhet i grønne omgivelser
  • Personalrestaurant med stor felles terrasse
  • Treningssenter i bygget
  • Meget god innen- og utendørs parkeringsdekning
  • Topp moderne sykkelparkering
  • Stort varemottak m/stor kjøreport
  • 6 minutters gangavstand til Asker stasjon med buss, tog og flytoget
  • Eiendommen er lett tilgjengelig fra E18

Kontakt oss

Øyvind Oxholm Meisingset

Utleiesjef
90 75 45 97
Send e-post

Thomas Andersson

Utleiemegler
92 29 00 00
Send e-post